Tjenester

Vi utfører alle glassmestertjenester raskt og effektivt. Hvert år bytter vi utallige termopanruter som har «punktert». På 1970 og 1980-tallet ble det produsert mengder av isolerglassruter som med årenes løp har fått redusert forsegling og med påfølgende kondens / duggdannelse mellom glassene. Karmen er i mange tilfeller fremdeles god og det lønner seg derfor å kun bytte glasset.

Eget verksted

Vi utfører også andre glassmestertjenester som blyglass, ornamentglass og speil. Vi har eget verksted hvor vi bearbeider glass opptil 12 mm tykkelse. Våre dyktige håndverkere skjærer og kantsliper glass i utallige fasonger og til forskjellige formål. Som eneste glassmesterbedrift kan vi forme laminert glass i forskjellige fasonger med kant tilpasset interiørdetaljer som for eksempel trapper og verandarekkverk. Vi har også dobbeltsidig boremaskin for glass og speil. Med diamantkrone og vannkjøling borres glasset fra hver side, slik at man unngår «skall». Maskinen kan frese ut hull og enkelte fasonger og vinkler, for eksempel til bruk på speil.

UV-Liming og sveising av glass

UV-Liming eller sveising av glass gjør oss i stand til å lage 3-dimensjonale konstruksjoner av glass. Bruksområdene kan være mange, og det er kun fantasien som setter grenser. Noen ideer kan være et stereorack eller en glasshylle på baderomspeilet uten synlige fester.

Solreflekterende glass

Vi leverer også solreflekterende glass. Hensikten er å hindre at varmebølger eksponeres inn i rommet med isteden reflekteres ut. Resultater er et lavere energiforbruk til nedkjøling og et bedre inneklima.

Våre dyktige fagfolk hjelper deg med å realisere dine ideer, vi er også behjelpelige med råd og tips slik at du får et perfekt resultat.

Våre tjenester

Bytte glass i gamle vinduer, thermoglass/isolerglass
Rekkverk med glass
Le/skjerming med glass

Lydskjerming med glass
Tak over terrasse med glass
Glass/plexi/lexan til hagestuer og drivhus

Glass/Lexan til anleggsmaskiner
Glass/Plexi til båt

Interiør

Glasshyller
Glassplater til bord
Glass foran/under ovnen

Glass over kjøkkenbenk
Glass til dører
Glass til ovnsdør (Robax)

Speil til bad, garderobe og trimrom osv.
Det er bare fantasien som begrenser. Grimstad Glass AS kan utføre alle glassmestertjenester

Produkter

Float glass
Sikkerhetsglass
Ornamentglass
Thermoglass/isolerglass
Energiglass

Funksjonsglass
Solkontrollglass
Blyglass
Plexiglass
Polykarbonat/Lexan

Markgard
Glasslister
Gummilister
Tetningsmasse
Kitt